translation missing: fi.accessibility.skip_to_text

Tietosuojaseloste

Päivitetty 18.10.2021

Good Guys Oy kunnioittaa yksityisyyttäsi. Tässä tietosuojaselosteessa 
kuvataan, miten Good Guys Oy käsittelee henkilötietojasi. Seloste on EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen ja kansallisen lainsäädännön mukainen tietosuojaseloste sekä informointiasiakirja rekisteröidyille. Evästeiden
käytöstä informoidaan tarkemmin erillisessä ponnahdusikkunassa.

REKISTERIN YLLÄPITÄJÄ 
Good Guys Oy
Vaittintie 9
33960 Pirkkala
Y-tunnus 2887471-1
hello[at]thegoodguys.fi

REKISTERIN KOHTEET
Good Guys -uutiskirjelistalle ilmoittautuneet henkilöt sekä Good Guys Oy:n fyysisten myymälöiden ja verkkokaupan asiakkaat.

MITÄ TIETOJENI KANSSA TEHDÄÄN?

Euroopan unionin tietosuojalaissa edellytetään laillista perustaa henkilötietojen keräämiselle ja säilyttämiselle Euroopan talousalueen kansalaisilta tai asukkailta. Nämä lailliset perusteet sisältävät:

1. Good Guys Oy:n ja asiakkaan välisen sopimuksen toteuttamisen
2. Lakien ja asetusten noudattamisen laillisesti
3. Lailliset edut eli yrityksen johtamisen tavalla, joka ei vaikuta olennaisesti asiakkaidemme oikeuksiin, vapauteen tai etuun.

Good Guys Oy:n tallennettuja henkilötietoja käytetään asiakassuhteiden

hallintaan. Kerättyjä tietoja voidaan käyttää digitaalisen markkinoinnin
tarkoituksiin ja mahdollisiin tuleviin asiakastyytyväisyystutkimuksiin
sovellettavien lakien mukaisesti. Asiakkaamme luvalla voimme lähettää
sähköpostia myymälästä, uusista tuotteista ja muista päivityksistä.

MITÄ TIETOJA MINUSTA KERÄTÄÄN?

Good Guys Oy voi käsitellä seuraavia tietoja:
a) asiakkaan nimi, sähköpostiosoite/osoitteet, puhelinnumero/numerot ja
postiosoite/osoitteet.
b) asiakassuhteeseen liittyvät tiedot, kuten päivämäärä, jolloin asiakas liittyi
Good Guys Oy -verkkokaupan asiakkaaksi tai uutiskirjelistalle, sekä suoramarkkinointiluvat ja -kiellot
c) tietoa ostoista ja muusta viestinnästä. Tällaisia voi olla esimerkiksi asiakkaalle suunnatuista ja tarjotuista palveluista ja kampanjoista, muusta viestinnästä ja asiakassuhteeseen liittyvistä toimenpiteistä. Lisäksi tietoa voidaan kerätä Good Guys Oy-kaupoissa tehdyistä ostoista (ostopäivämäärät ja ostetut tuotteet, ostettujen tuotteiden lukumäärä ja hinta sekä ostojen kokonaissumma).

SÄÄNNÖLLISET TIETOLÄHTEET
Suurin osa perustiedoista kerätään rekisteröidyiltä itseltään asiakassuhteen
alkaessa ja sen aikana. Kun annat meille henkilötietoja tapahtuman suorittamiseksi, luottokorttisi vahvistamiseksi, tilauksen tekemiseksi, toimituksen järjestämiseksi tai ostoksen palauttamiseksi, viittaamme, että suostut siihen, että keräämme ja käytämme kyseisiä tietoja vain erityisestä syystä. 
Jos pyydämme henkilötietojasi toissijaisesta syystä, kuten markkinointiin,
joko pyydämme sinulta suoraan suostumustasi tai annamme sinulle mahdollisuuden sanoa ei.
 
Good Guys Oy -asiakasrekisterin ylläpitäjä voi lisätä rekisteriin myöhemmin
tietoja.

KUINKA PERUUTAN SUOSTUMUKSENI?
Jos muutat mielesi valitsemisen jälkeen, voit peruuttaa suostumuksesi luvasta kontaktoida sinua, informoida sinua tuotteista tai käyttää tietojasi.

Tee peruutus uutiskirjeen alalaidasta löytyvän linkin kautta tai
ottamalla yhteyttä hello[at]thegoodguys.fi
 
TIETOSUOJA
Good Guys Oy voi luovuttaa henkilötietoja voimassa olevan lainsäädännön
asettamissa rajoissa seuraavasti:
a) rekisteröidyn suostumuksen perusteella
b) valtuutetuille kolmansille osapuolille siltä osin kuin ne osallistuvat Good Guys Oy:n ja asiakkaan välisen sopimuksen täyttämiseen. Good Guys Oy velvoittaa kolmannet osapuolet pitämään luottamuksellisina kaikki heille paljastetut henkilötiedot ja suojaamaan tällaiset henkilötiedot riittävällä tavalla
c) pakollisen lainsäädännön perusteella.

Tiedonannot ja siirrot Euroopan talousalueen ulkopuolelle:
a) Good Guys Oy voi siirtää henkilötietoja Euroopan talousalueen ulkopuolelle
b) velvoitteidensa täyttämiseksi Good Guys Oy voi siirtää asiakkaan henkilötietoja sisäisille tai ulkoisille vastaanottajille, jotka saattavat olla maissa, joissa tarjotaan erilaisia henkilötietojen suojan tasoja. Käyttöön liittyvistä teknisistä ja käytännön syistä tietoja voidaan tallentaa kolmansien osapuolten palvelimille, joita Good Guys Oy käyttää tai tällaiset kolmannen osapuolen palveluntarjoajat voivat käsitellä tietoja Good Guys Oy:n puolesta

ASIAKKAAN OIKEUDET
Rekisteröidyillä on sovellettavan lain asettamissa rajoissa oikeus
a) tarkistaa, mitä tietoja Good Guys Oy on kerännyt hänestä
b) vaatia virheellisten, hyödyttömien, puutteellisten tai vanhentuneiden tietojen korjaamista tai poistamista
c) kieltää Good Guys Oy:ta käsittelemästä henkilötietojaan suoramarkkinointia, markkinatutkimuksia ja mielipidekyselyjä varten
d) pyytää ladattavaa kopiota henkilötiedoistaan
e) pyytää asiakastilin poistamista - Good Guys Oy voi säilyttää tiettyjä tietoja
lain edellyttämällä tavalla tai laillisen liiketoiminnan kannalta tarpeellisia tietoja

Rekisteröidyt voivat käyttää yllä mainittuja oikeuksiaan ottamalla yhteyttä
Good Guys Oy:hyn. Yhteystiedot ovat tämän dokumentin alussa.

TIETOJEN SÄILYTYSAIKA
Tietojen käyttöä rekisterinpitäjäorganisaatiossa on ohjeistettu, ja pääsyä henkilötietotiedostoon rajoitetaan siten, että pääsy järjestelmään tallennettuihin tietoihin ja oikeus käyttää näitä tietoja on vain niille rekisterinpitäjän työntekijöille, joilla on tällainen oikeus työtehtäviensä perusteella. Tietojenkäsittelyjärjestelmässä on tiukka sisäänrakennettu pääsynvalvonta, joka estää ulkopuolisia pääsemästä rekisteröityjen käyttäjien yksityisiin tietoihin. Järjestelmään pääsy edellyttää, että jokainen rekisterin käyttäjä antaa käyttäjätunnuksen ja salasanan. Tiedot eivät ole paperimuodossa.

Good Guys Oy säilyttää asiakastietoja niin kauan kuin asiakastili on aktiivinen, jotta se voisi tarjota asiakkaalle palveluja tai muuten määritelty tässä tietosuojaselosteessa. Good Guys Oy myös säilyttää ja käyttää näitä tietoja tarpeen mukaan tässä käytännössä määriteltyihin tarkoituksiin ja siinä määrin kuin se on tarpeen lakisääteisten velvoitteidemme noudattamiseksi, riitojen ratkaisemiseksi, sopimusten täytäntöönpanemiseksi ja Good Guys Oy:n oikeuksien suojaamiseksi.
 
TURVALLISUUS
Suojellaksemme henkilökohtaisia tietojasi käytämme kohtuullisia varotoimia ja noudatamme alan parhaita käytäntöjä varmistaaksemme, että niitä ei menetetä asiattomasti, väärinkäytetä, paljasteta, muuteta tai tuhota. 
Jos annat meille luottokorttitietosi, tiedot salataan turvallisen SSL-tekniikan avulla ja tallennetaan AES-256-salauksella. Vaikka mikään tiedonsiirtomenetelmä Internetissä tai elektronisessa tallennustilassa ei ole 100% turvallista, noudatamme kaikkia PCI-DSS-vaatimuksia ja otamme käyttöön muita yleisesti hyväksyttyjä alan standardeja

EVÄSTEET
Tässä on luettelo käytetyistä evästeistä. Olemme listanneet ne tähän, jotta voit valita, haluatko kieltäytyä evästeistä vai et.

_session_id, yksilöllinen tunniste, sessio, antaa Shopifyn tallentaa tietoja
istunnon viitteestäsi, aloitussivustasi jne.
_shopify_visit, pysyy 30 minuutin ajan edellisestä vierailusta, sivustomme
tarjoajien sisäinen toiminto, joka tallentaa vierailuiden määrän sivustolla
_shopify_uniq, vanhenee keskiyöllä (seuraavan päivän kävijään nähden).
Laskee yhden asiakkaan käyntien määrän kaupassa.
ostoskori, yksilöllinen tunniste, jatkuva 2 viikkoa, varastoi tietoa ostoskorisi
sisällöstä
_secure_session_id, yksilöllinen tunnus, istunto
storefront_digest, yksilöllinen tunnus, määrittelemätön. Jos kaupalla on
salasana, tätä käytetään määrittämään, onko nykyisellä kävijällä pääsy.

Kolmannen osapuolen palveluiden, kuten Google Analyticsin, 
tarjoamat evästeet myös siirtävät ja tallentavat tietoja näiden palveluntarjoajien palvelimille. Google Analytics auttaa meitä ymmärtämään, miten käytät sivustoamme, kuinka voimme parantaa kokemustasi ja viestintäämme kanssasi. Lisätietoja Google Analytics -evästeistä löytyy täältä.

Halutessasi voit estää evästeet selaimesi asetuksissa verkkosivustollemme
tai kokonaan. Voit myös poistaa tietokoneellasi olevat evästetiedostot milloin
tahansa. Katso selaimesi Ohje-osiosta lisätietoja siitä. Huomaa, että evästeiden estäminen voi vaikuttaa verkkosivustojen toimintaan.
Voit myös kieltäytyä Googlen mainosseurantaevästeestä tai käyttää selainlaajennusta poistaaksesi kaikki Google Analytics -seurantaohjelmistot.
 
LINKIT MUIHIN SIVUSTOIHIN
Kun napsautat linkkejä myymälässämme, ne voivat ohjata sinut pois sivustoltamme. Emme ole vastuussa muiden sivustojen tietosuojakäytännöistä ja kehotamme sinua lukemaan heidän tietosuojalausuntonsa.
 
TIETOSUOJAVIRANOMAINEN
Sovellettavan lain mukaan, jos asiakas on Euroopan talousalueen kansalainen
tai asukas, hänellä on myös oikeus:
a) vastustaa Good Guys Oy:n henkilötietojen käyttöä ja
b) jättää valituksen paikalliselle tietosuojaviranomaiselle tai Euroopan unionin
tietotoimikomissaarille.
 
ILMOITTAMINEN
Voimme paljastaa henkilötietosi viranomaiselle, jos laki niin vaatii tai jos rikot
käyttöehtojamme.
 
SHOPIFY
Verkkokauppa-alustamme on Shopify. Shopify tarjoaa meille online- verkkokaupan alustan, jonka avulla voimme myydä tuotteitamme ja
palveluitamme sinulle.

Tietosi tallennetaan Shopifyn-tietovarastoon, tietokantoihin ja yleiseen Shopify-sovellukseen. He tallentavat tietosi suojatulle palvelimelle palomuurin taakse.

Maksu: Jos valitset suoran maksun yhdyskäytävän ostoksesi suorittamiseksi, Shopify tallentaa luottokorttitietosi. Se on salattu maksukorttiteollisuuden tietoturvastandardin PCI-DSS: n kautta.
Ostotapahtuman tietoja säilytetään vain niin kauan kuin on tarpeen ostotapahtuman loppuun saattamiseksi. Kun tämä on valmis, ostotapahtuman tiedot poistetaan.

Kaikki suoramaksuyhdyskäytävät noudattavat PCI-DSS: n asettamia standardeja, joita PCI Security Standards Council hallinnoi, mikä on sellaisten tuotemerkkien kuten Visa, MasterCard, American Express ja Discover
yhteistyö.

PCI-DSS-vaatimukset auttavat varmistamaan luottokorttitietojen turvallisen käsittelyn kaupassamme ja sen palveluntarjoajissa. Saat lisätietoja
tutustumalla Shopifyn käyttöehtoihin https://www.shopify.com/legal/terms tai
tietosuojalausuntoon https://www.shopify.com/legal/privacy
 
KOLMANSIEN OSAPUOLTEN PALVELUT
Yleensä käyttämämme kolmannen osapuolen palveluntarjoajat keräävät, käyttävät ja luovuttavat tietojasi vain siinä määrin kuin on tarpeen, jotta he voivat suorittaa meille tarjoamiaan palveluja.

Tietyillä kolmannen osapuolen palveluntarjoajilla, kuten maksuyhdyskäytävillä ja muilla maksutapahtumien käsittelijöillä, on kuitenkin omat tietosuojakäytäntönsä niiden tietojen suhteen, jotka meidän on annettava heille ostotapahtumiin.
Näiden palveluntarjoajien osalta suosittelemme, että luet heidän tietosuojakäytäntönsä, jotta ymmärrät kuinka he käsittelevät henkilökohtaisia tietojasi.

M
uista erityisesti, että tietyt palveluntarjoajat voivat sijaita maantieteellisesti
eri lainkäyttöalueella kuin sinä tai me. Joten jos päätät suorittaa siirron, johon
liittyy kolmannen osapuolen palveluntarjoajan palveluita, tietoihisi voidaan soveltaa sen lainkäyttöalueen lakeja, jossa palveluntarjoaja tai sen palvelut sijaitsevat.

Esimerkiksi, jos olet Kanadassa ja maksutapahtumasi käsitellään 
Yhdysvalloissa sijaitsevalla maksuyhdyskäytävällä, kyseisen tapahtuman suorittamiseen käytetyt henkilökohtaiset tietosi saattavat olla paljastettavia Yhdysvaltojen lainsäädännön, mukaan lukien Patriot Actin, nojalla.

Kun poistut myymäläsivustoltamme tai sinut ohjataan kolmannen osapuolen
verkkosivustolle tai sovellukseen, tämä tietosuojakäytäntö tai verkkosivustojemme käyttöehdot eivät enää koske sinua.
 
IKÄSUOSITUS
Käyttämällä tätä sivustoa vakuutat, että olet vähintään täysi-ikäinen omassa
osavaltiossasi tai maakunnassasi tai että olet täysi-ikäinen asuinmaassasi tai
maakunnassasi.
 
TÄMÄN TIETOSUOJASELOSTEEN MUUTOKSET
Pidätämme oikeuden muuttaa tätä tietosuojakäytäntöä milloin tahansa, joten
tarkista se säännöllisesti. Muutokset ja selvennykset tulevat voimaan heti
niiden julkaisemisen yhteydessä verkkosivustolle.
Jos yrityksemme myydään tai sulautetaan toiseen yritykseen, tietosi voidaan
siirtää uusille omistajille, jotta voimme jatkaa tuotteiden myyntiä sinulle.
 
KYSYMYKSET JA YHTEYDENOTOT
Jos haluat käyttää, korjata, muuttaa tai poistaa mitä tahansa henkilötietoja,
joita meillä on sinusta tai haluat yksinkertaisesti lisätietoja, ota meihin yhteyttä: hello[at]thegoodguys.fi.

 

Sulje (esc)

Tilaa uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saat 10% alennuskoodin kaikkiin verkkokaupan tuotteisiin! 

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Haku

Ostoskori

Ostoskorisi on tyhjä.
Osta nyt
FI